Smakebiter fra anmeldelser:
”Boken er et funn. Vakker, informativ, innholdsrik.” Jon Magne Lund, Vårt Land

”Det er ingen andre norske bøker om sopp og mat som kommer opp mot denne,” professor Leif Ryvarden

Les mer

Omtaler
Vårt Land side 19
Vårt Land side 20
Vårt Land side 21

   


 

Kokebok for deg som flytter hjemmefra
også egnet for deg som lever glutenfritt
2. opplag Nyttige tips for unge kjøkkenskrivere, mange gode oppskrifter som kan være en hjelp blant annet til å få variert middagene.

174 rikt ill. Pris kr 298,-
 
   


 

Glutenfri mat godt og sunt GJÆRBAKST OG KAKER
2. revisjon 2007 Spesialboken for dem med hveteallergi eller glutenintoleranse (cøliaki). Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Eneste kokebok som differensierer de ulike glutenfrie meltypene. Mer enn 265 oppskrifter.

280 sider. rikt ill. kr 349,- Utgitt i samarbeid med Norsk Cøliakiforening
 
   


 
Allergikokeboken
Bibelen for dem med mange allergier. Første gang utgitt i 1986, revidert mange ganger, trykket i mange opplag. Skrevet av noen av landets fremste fagfolk om området. Viktig stoff om ernæring, medisinsk orientering og praktiske råd som letter hverdagen. Mer enn 425 oppskrifter på alt fra pålegg, og middager til kaker, godter og festmat for liten og stor. Ukemenyer er god hjelp for småbarnsforeldre. Flotte anmeldelser og tilbakemeldinger fra mange brukere. 248 sider med noen fargefotos

Pris kr 298,- Utgitt i samarbeid med NAAF