Sopp på menyen se Kokebøker
   


 

Bli kjent med skogens gourmetmat

Med litt kunnskap er det enkelt å plukke riktig matsopp og lage herlige retter man ellers får på eksklusive restauranter. Else Wiborg leder oss inn i sopprikets mysterier og lærer oss det vi trenger å vite for å komme hjem med kurven full av god matsopp. Man klarer ikke å lære alle soppene, men de fleste vil kunne lære seg mange gode matsopper ved å se på hennes fotografier og følge rådene om hvordan soppen skal studeres. Else Wiborg har viet mye av sitt liv til sopp og har tidligere utgitt kokebøkene: Mine soppgleder og Sopp på menyen. I 30 år var hun engasjert i Norsk Soppforening, hvorav 13 år som formann. Hun har ledet mange sopparrangementer i inn- og utland. Denne boken er hendig å ha med på soppturen og er egnet for alle; både for dem som kan litt eller ingenting om sopp, og for dem som vil ha mer informasjon enn det de tidligere har fått.
   

 
Omtaler
Aftenposten 1
Aftenposten 2
Ringerikes Blad 32
Ringerikes Blad 33